ai8 blanco

Bodega Iniesta sijaitsee sijaitsee D.O. Manchuelan sydämessä Cabriel- ja
Júcar-jokien välisessä hedelmällisessä jokilaaksossa, Albaceten maakunnassa
Fuentealbillan kylässä – noin 100km Valenciasta sisämaahan.

Bodega Iniesta sijaitsee sijaitsee D.O. Manchuelan sydämessä Cabriel- ja Júcar-jokien välisessä hedelmällisessä jokilaaksossa, Albaceten maakunnassa Fuentealbillan kylässä – noin 100km Valenciasta sisämaahan.

Tilan on perustanut vuonna 1990 Espanjan jalkapallomaa-joukkueen ja FC Barcelonan kapteenin sekä jalkapallolegendan Andres Iniestan isä, José Antonio Iniesta. Tila tunnetaan laatuviineistä, erittäin kehittyneista viinintuotantometodeista ja huippuenologeistaan, vaikka se on tuottanut omia viinejään vasta vuodesta 2010.

Ranskan Bourdeauxista lähtöisin oleva Sauvignon Blanc on suosituin valkoinen rypälelajike heti Chardonnayn jälkeen. Sen nimi juontuu ranskan sanasta sauvage ’villi’, millä viitataan lajikkeen esiintymiseen alkuperäiskasvina läntisessä Ranskassa. Blanc tarkoittaa puolestaan valkoista. Sauvignon Blanc -viinit ovat yleensä luonteeltaan kuivia, pistäviä ja raikkaita. Sauvignon Blanc -lajikkeen köynnökset kasvavat erittäin runsaiksi. Jotta kaikki energia ei kuluisi kasvamiseen, tarvitaan latvuston karsintaa ja lehtipeitteen ohentamista. Lajike versoo yleensä myöhään satokaudella, mutta rypäleet kypsyvät nopeasti. Sauvignon Blanc -rypäleet eivät ole erityisen värikkäitä, koska niissä on vain vähän pigmenttiä. Valmiit viinit ovat oljen värisiä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ai8 blanco”

Oletko täyttänyt 18?

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivujen toimivuutta.
Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivujen selaamista.